Kunt u dit bericht niet goed lezen, klik dan hier.
 
werkconferentie Arbeidsmarkt header
 
 

Reminder

14 april om 15.15 uur
Live vraaggesprek met Minister van Engelshoven

Termijn inzending vragen aan Minister verlengd!


Op 14 april zou de Werkconferentie Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Sector plaatsvinden, georganiseerd door Platform ACCT. Doel van de conferentie was om met de breed vertegenwoordigde sector in gesprek te gaan over actuele arbeidsmarktvraagstukken. Minister van Engelshoven van OCW zou als spreker aanwezig zijn.

Als alternatief voor de conferentie vindt op 14 april van 15:15 tot 16:00 uur een live vraaggesprek plaats tussen Minister van Engelshoven en de interim voorzitter van Platform ACCT, Erik Akkermans. Zij bespreken hierin de arbeidsmarkt in de culturele en creatieve sector en uiteraard de enorme gevolgen op de sector na de wereldwijde uitbraak van het coronavirus. Hoe houden – of krijgen - we de sector vitaal en toekomstbestendig? Welke maatregelen zijn er genomen? Welke kansen liggen er voor makers om zich bij- of om te scholen en verder professioneel te ontwikkelen?

Wat gaan we doen?
Op 14 april is het interview met Kim Coppes als moderator via livestream te volgen van 15:15 tot 16:00 uur. Na het gesprek met de Minister van Engelshoven vindt een kort nagesprek plaats met Kim Coppes en Erik Akkermans.

Voor wie?
De livestream is bedoeld en beschikbaar voor alle werkenden in de sector: kunstenaars, creatief professionals, zzp’ers, medewerkers en leidinggevenden bij culturele of creatieve organisaties, bestuurders, beleidsmedewerkers bij de overheden en alle overige geïnteresseerden.

Hoe kun je de livestream volgen?
Op dinsdagochtend 14 april ontvang je via de mail een link naar de livestream op de website van Platform ACCT.

Stel je vraag aan de minister
Tijdens het interview krijgt de sector ook de kans vragen te stellen. Afgelopen week ontving je hier van ons een uitnodiging voor. Goed nieuws, de inzendingstermijn is verlengd! Je kunt je vragen nog steeds insturen. Vul hier de vraag in die je graag zou willen stellen aan Minister van Engelshoven.

Een geselecteerd aantal vragen wordt tijdens het live interview aan de minister voorgelegd.

 
 

Klik hier om u af te melden voor alle e-mails m.b.t. werkconferentie Arbeidsmarkt