Het is bijna zover!

Vandaag om 15.15 uur
Live vraaggesprek met Minister van Engelshoven

 via www.platformacct.nl


Op 14 april zou de Werkconferentie Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Sector plaatsvinden, georganiseerd door Platform ACCT. Doel van de conferentie was om met de breed vertegenwoordigde sector in gesprek te gaan over actuele arbeidsmarktvraagstukken. Minister van Engelshoven van OCW zou als spreker aanwezig zijn.

Als alternatief voor de conferentie vindt vanmiddag van 15:15 tot 16:00 uur een live vraaggesprek plaats tussen Minister van Engelshoven en de interim voorzitter van Platform ACCT, Erik Akkermans. Zij bespreken hierin de arbeidsmarkt in de culturele en creatieve sector en uiteraard de enorme gevolgen op de sector na de wereldwijde uitbraak van het coronavirus. Hoe houden – of krijgen - we de sector vitaal en toekomstbestendig? Welke maatregelen zijn er genomen? Welke kansen liggen er voor makers om zich bij- of om te scholen en verder professioneel te ontwikkelen? Ter afsluiting van de livestream vindt een kort nagesprek plaats met moderator Kim Coppes, Erik Akkermans en Jan Brands, bestuurslid van Platform ACCT.

Voor wie?
De livestream is bedoeld en beschikbaar voor alle werkenden in de sector: kunstenaars, creatief professionals, zzp’ers, medewerkers en leidinggevenden bij culturele of creatieve organisaties, bestuurders, beleidsmedewerkers bij de overheden en alle overige geïnteresseerden.

Hoe kun je de livestream volgen?
De livestream kun je volgen op de vernieuwde website van Platform ACCT: www.platformacct.nl.

Stuur je reactie in
Wil je een vraag of reactie met ons delen tijdens het interview met Minister van Engelshoven? Stuur deze dan naar livestream@platformacct.nl.